Sida 1, 2

Information
För att beställa ett smycke gå in på Beställ i ovanstående meny.

Specialbeställningar
Innebär att jag gör ett smycke utifrån dina egna önskemål.
För mer information om specialbeställning och hur det går till går det bra att höra av sig till oss. Döp ditt mail till Specialbeställning och beskriv sen dina önskemål. Om du vill ha hjälp med idéer och inspiration hjälper vi mer än gärna till. För att se en del av tidigare sepcial beställningar se menyn till vänster.

Det går bra att göra en specialbeställning om du önskar ett matchande smycke till ett smycke du sett på sidan eller vill ha ett smycke i en anna färg. Jag kan inte lova att det kommer gå att ordna då material kan ta slut, däremot lovar jag att jag ska göra mitt bästa för att tillgodose ditt önskemål.

Betalning
Betalning sker i förskott på mitt konto. När jag sett din betalning skickar jag varan. När du köper ett smycke får du en smyckepåse på köpet!

Frakt
Frakten är vanligtvis 12 kr. Men mitt ansvar för smyckena tar slut när jag lämnar smycket på posten. Vill ni ha rekomenderat brev går det att ordna, men då står ni för kostnaden. Jag packar in smyckena väl och tar inget extra betalt för det, en vacker smyckespåse ingår också alltid! :) Fraktfritt vid orders över 300 kr.

Om du istället vill hämta smycket på kommande utställning eller marknad, kontakta mig via mail.

Om du inte är nöjd med ditt smycke
Jag lägger ner mycket tid och arbete på mina smycken därför att det här är något som jag verkligen brinner för. De smycken jag ställer ut och säljer är smycken som jag tycker är vackra och kan stå för. Jag skulle aldrig sälja ett smycke som jag inte själv skulle kunna tänka mig att bära.

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med ditt smycke, vill jag att du kontaktar mig så löser vi det. Jag är mån om att mina kunder ska vara nöjda!:) Kontakta mig på: order@soulsidedesign.com

Sida 1, 2

Dress4mess 29 november i Borås!

Läs mer här!

Design Martin Ohls. 2008-2014 Copyright © Soulside Design