Material
Materialen vi använder är glaspärlor, Swarovski kristaller, sötvattenspärlor och halvädelstenar så som ametist, bergskristall m.m. Men även en del material från äldre smycken för att återvinna material och spara på naturens resurser. Allt material vi avänder är köpt som nickelfritt. De pläterade material som används är av högkvalité och jag är väldigt kräsen när jag köper smyckesdelar.

Smycken som är gjorda av delar från gamla smycken använder vi oss av apotekets nickeltest för att testa delarna för att försäkra oss om att de är nickelfria. Om de innehåller det minsta nickel så står det vid smycket. Men hitills har så inte vart fallet.

Alla metaller vi använder är pläterade, det är även låsen och krokarna.

Det går att få alla detaljer i Sterling silver, kontakta mig på order@soulsidedesign.com om du är intresserad.

Om smycken
Alla smycken jag tillverkar är unika. Du kan aldrig få ett likadant, men jag kan tillverka ett liknande. För inspiration går det bra att kolla under tidigare verk i menyn till höger.

Jag tar även emot special beställningar, så om du har ett drömsmycke du skulle vilja ha, tveka inte att kontakta mig, så ska vi se vad jag kan ordna!:) Tidigare specialbeställningar går också att se i menyn till höger under Specialbeställningar. Är du intresserad av en Specialbeställning kan du kontakta mig på order@soulsidedesign.com

Dress4mess 29 november i Borås!

Läs mer här!

Design Martin Ohls. 2008-2014 Copyright © Soulside Design